L'escola Taller Ciutat Sostenible de Barcelona Activa està dirigida específicament a la formació i adquisició d'experiència laboral en el sector emergent com és el medi ambient. Els mòduls formatius de l'Escola Taller Ciutat Sostenible són: ecojardiners, agents forestals, tècnics auxiliars de mostreig de contaminació ambiental, instal·ladors d'energies renovables, gestors ambientals del litoral, informadors/educadors ambientals.



Aquest és un blog no ofical realitzat pels mateixos i les mateixes alumnes de l'Escola Taller. L'escola taller es realitza de juny 2008-juny 2010.

19 de maig del 2010

Recolección de frutos forestales y repoblación de especies autoctonas


Durante los meses de otoño estubimos recolectando frutos forestales por las serralada de Collserola y del Garraf.
Estos frutos los sometimos a ciertos tratamientos para provocar la germinación en primavera y poderlos plantar en el parc del Guinardó. De esta manera hemos realizado una repoblación de especies autoctonas a partir de semillas recolectadas de los entornos naturales más próximos a Barcelona.
Las especies que hemos plantado son: alzina Quercus ilex sub.ilex, Celtis australis, Quercus humilis, Quercus fagenia, Quercus cocifera, Pistacea lentiscus, Chamaerops humilis, Castanea sativa.