L'escola Taller Ciutat Sostenible de Barcelona Activa està dirigida específicament a la formació i adquisició d'experiència laboral en el sector emergent com és el medi ambient. Els mòduls formatius de l'Escola Taller Ciutat Sostenible són: ecojardiners, agents forestals, tècnics auxiliars de mostreig de contaminació ambiental, instal·ladors d'energies renovables, gestors ambientals del litoral, informadors/educadors ambientals.



Aquest és un blog no ofical realitzat pels mateixos i les mateixes alumnes de l'Escola Taller. L'escola taller es realitza de juny 2008-juny 2010.

4 de maig del 2010

SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL TALLERS OCUPACIONALS I CASES D'OFICIS

El mes d'abril del 2010, l’equip de mostreig vam cambiar la campaña de sensibilització ambiental (en comptes de 4 experiments en fem només 3) per tal de adaptar-la als Tallers Ocupacionals i Cases d'Oficis de Barcelona Activa.

El primer experiment es tracta en el consum d'energia entre bombetes compactes i incandescents, el segon es basa en el separació dels residus i el tercer en com el soroll ens afecta a la concentració. La resposta per part dels alumnes ha sigut molt bona, més que el de les Escoles Taller, als que ja van tenir l'oportunitat d'assistir a aquesta campanya desde el desembre del 2009 fins el febrer del 2010.