L'escola Taller Ciutat Sostenible de Barcelona Activa està dirigida específicament a la formació i adquisició d'experiència laboral en el sector emergent com és el medi ambient. Els mòduls formatius de l'Escola Taller Ciutat Sostenible són: ecojardiners, agents forestals, tècnics auxiliars de mostreig de contaminació ambiental, instal·ladors d'energies renovables, gestors ambientals del litoral, informadors/educadors ambientals.



Aquest és un blog no ofical realitzat pels mateixos i les mateixes alumnes de l'Escola Taller. L'escola taller es realitza de juny 2008-juny 2010.

20 d’abril del 2010

Campanya porta a porta del reciclatge de la matèria orgànica

Durant els mesos de febrer i març del 2010 els educadors vam col·laborar amb l'Ajuntament de Barcelona en la campanya per fomentar la separació i el reciclatge de la matèria orgànica.
La nostra tasca va ser anar porta per porta a informar als veïns dels barris del Raval i el Gòtic. Els hi donavem el cubell de la matèria orgànica amb: les bosses compostables especials per aquest residu; un receptari on a part de les receptes de cuina hi havia consells de com separar els residus que es creaven; un iman recordatori amb l'explicació del que va i el que no va en aquest cubell; un fulletó informatiu amb explicacions sobre la separació de residus a Barcelona. En alguns casos, també donavem un pack de 3 bosses de colors -groga, verda, blava- per realitzar la separació d'envasos, del vidre i del paper respectivament.