L'escola Taller Ciutat Sostenible de Barcelona Activa està dirigida específicament a la formació i adquisició d'experiència laboral en el sector emergent com és el medi ambient. Els mòduls formatius de l'Escola Taller Ciutat Sostenible són: ecojardiners, agents forestals, tècnics auxiliars de mostreig de contaminació ambiental, instal·ladors d'energies renovables, gestors ambientals del litoral, informadors/educadors ambientals.



Aquest és un blog no ofical realitzat pels mateixos i les mateixes alumnes de l'Escola Taller. L'escola taller es realitza de juny 2008-juny 2010.

20 d’abril del 2010

Concurs Internacional de Roses 2009, 2010



Durant els dies 8,9 i 10 de maig del 2009 i els dies 7,8 i 9 del 2010, varem col.laborar amb l'Ajuntament de Barcelona (Parcs i Jardins) al Concurs internacional de roses al Parc Cervantes. Durant aquests 3 dies s'han fet una sèrie d'activitats, a part del concurs de roses, adreçades a tot el public: Tallers d'educació ambiental i art floral, concerts i demostracions Gastronòmiques.




És un acte on hi han roses de tot el món, que han estat creades per diferents roseristes d'arreu, a partir de creuaments ja existents. Les roses que participen al concurs són inèdites, es a dir no han estat comercialitzades.




El jurat, a l'hora de valorar i donar el premi a la millor rosa, tenia en compte els següents conceptes: vigorositat, olor i forma.


La votacio popular dóna cada any el premi a la rosa preferida dels ciutadans, que rep el premi de "Rosa ciutadana".