L'escola Taller Ciutat Sostenible de Barcelona Activa està dirigida específicament a la formació i adquisició d'experiència laboral en el sector emergent com és el medi ambient. Els mòduls formatius de l'Escola Taller Ciutat Sostenible són: ecojardiners, agents forestals, tècnics auxiliars de mostreig de contaminació ambiental, instal·ladors d'energies renovables, gestors ambientals del litoral, informadors/educadors ambientals.



Aquest és un blog no ofical realitzat pels mateixos i les mateixes alumnes de l'Escola Taller. L'escola taller es realitza de juny 2008-juny 2010.

26 d’abril del 2010

MEDIDAS SONORAS DE ACTOS PUNTUALES EN LA VIA PÚBLICA (FERIA DE ABRIL 2010)


Durante anteriores ediciones de la Feria de Abril de Barcelona, los vecinos de alrededor de la zona del Fòrum se habían quejado a causa del nivel de ruido.

El Departamento de Control y Reducción de la Contaminación acústica del Ayuntamiento de Barcelona nos encargo el trabajo de medir el impacto acústico antes y durante los días de la Feria (para poder comparar el ruido cuando hay o no actividad). Previamente, se eligieron los puntos de muestreo (un total de 8) en función de los receptores más sensibles, como viviendas, hoteles, escuelas, etc situados en la zona del Fòrum.