L'escola Taller Ciutat Sostenible de Barcelona Activa està dirigida específicament a la formació i adquisició d'experiència laboral en el sector emergent com és el medi ambient. Els mòduls formatius de l'Escola Taller Ciutat Sostenible són: ecojardiners, agents forestals, tècnics auxiliars de mostreig de contaminació ambiental, instal·ladors d'energies renovables, gestors ambientals del litoral, informadors/educadors ambientals.



Aquest és un blog no ofical realitzat pels mateixos i les mateixes alumnes de l'Escola Taller. L'escola taller es realitza de juny 2008-juny 2010.

28 d’abril del 2010

Instalacion solar térmica vivero de tres pins




Realización de 3 instalaciones de energía solar térmica ( 2 tiro forzado 1 termosifónica) usando las técnicas aprendidas y usando la normativa vigente ( Agencia de Barcelona). Las instalaciones dan Agua caliente sanitaria en tres vestuarios para los trabajadores de parques y jardines del vivero de tres pins en Monjuïc. Las dos instalaciones de tiro forzado constan de tres placas solares térmicas cada una que da 55ºC de agua caliente sanitaria gratis.